Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

Szavatosság

A szavatosság feltételeit az 1959. évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon és a 49/2003.GKM rendelet szabályozza.

A törvény és a rendelet alapján a Skyline Kft. 1 éves szavatossági időt biztosít a www.decoral.hu webáruházban megvásárolt termékekre. A szavatossági kötelezettség azonban abban az esetben is érvényesíthető, amennyiben a termék a vásárlás időpontjában bizonyíthatóan nem felelt meg a jogszabályban vagy a szerződésben rögzített tulajdonságoknak. A hiba bizonyítása a Skyline Kft. feladata a vásárlást követő 6 hónapon belül, 6 hónap eltelte utána a vevő kötelezettsége a feltételezett hiba bizonyítása. Amennyiben a hiba már a vásárlás időpontjában bizonyíthatóan ismert volt a vevő számára, a szavatosság nem érvényesíthető a Skyline Kft-vel szemben.

A szavatosságot a megrendelés beazonosítása után tudja érvényesíteni. Amennyiben a szavatosság kérése helytálló, kérheti a termék cseréjét vagy javítását. Amennyiben nem áll módunkban a termék cseréje mert éppen nincs belőle raktáron, ez esetben a javítás lehetősége áll fenn. Amennyiben sem cserélni sem javítani nem tudjuk a terméket, akkor annak vételárát visszafizetjük. Pénzvisszatérítést kizárólag átutalással teljesítünk!

Jótállás, garancia

A Skyline Kft. a 151/2003. Kormányrendelet alapján, illetve a rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkekre (10 000 Ft feletti termékekre) 1 év jótállást vállal. A jótállás a megrendelés beazonosítása után érvényesíthető. Amennyiben a jótállás kérése helytálló, kérheti a termék cseréjét vagy javítását. Amennyiben sem cserélni sem javítani nem tudjuk a terméket, akkor annak vételárát visszafizetjük. Pénzvisszatérítést kizárólag átutalással teljesítünk!

Szavatosság, jótállás érvényesítése

A megvásárolt termékekre vonatkozó szavatossági vagy jótállási igényt telefonon vagy e-mailben is lehet jelezni.

Telefon: 06 1 250 0604
E-mail: info@decoral.hu