Termékek Menü

Készfüggöny, és már kész is a varázslat!

A készfüggönyök gyors, egyszerű, és nagyszerű alternatívát kínálnak az ön számára ahhoz, hogy néhány könnyed mozdulat segítségével, új lakástextíliák beszerzésével szó szerint átöltöztesse otthonát. Közvetlen környezetének hangulatát nagymértékben meghatározzák az egyes tárgyak, s az, azok között létrejövő összhang. 

A lakásberendezés nyilván nem két perces feladat, ám egy jól megválasztott kiegészítő segítségével valóban pillanatok leforgása alatt érhet el, markáns változást. Bármikor dönthet úgy, hogy itt az idő némi felújításra, esetleg színcserére. A készfüggönyök azért kínálnak praktikus, és egyben határozottan esztétikus megoldást, mivel nincs szüksége se centiméterre, se varrótudományra: azonnal megvásárolhatja, s felrakhatja a kellékeket.

Nyilván az adatok ismerete (karnis hossza, rendelkezésre álló hely nagysága, a függöny tervezett méretei) elengedhetetlenek, de a befektetést követően már semmilyen egyéb teendője nincs: a felhelyezést leszámítva. Létezik fényáteresztő, és sötétítő verzió is, de a felfüggesztés módja szerint is megkülönböztethetők az egyes típusok.

A spagetti függönyök például hatalmas népszerűségnek örvendenek, de a füles, vagy ringlis megoldások is előtérbe kerültek az utóbbi években. A füles készfüggönyök a rájuk vart füleknek köszönhetik elnevezésüket. A füleket legtöbbször a függöny anyagából varrják, de egyes típusoknál eltérő színű, vagy anyagú megoldásokkal is találkozhat, amik növeli a kellékek karakterét. A ringlis függönyök esetében a ringlik nem csak praktikus, de esztétikus szerepet is betöltenek: modern stílusjegyekkel teszik még vonzóbbá a lakástextíliákat.

Tartalomhoz tartozó címkék: függöny készfüggöny